top of page

Voor kinderen

Creativiteit en plezier staan voorop mijn workshops voor en met kinderen. In een warme en open omgeving, bied ik ze de mogelijkheid mooie dingen te maken, creatief zijn en plezier samen te bleven.

De materialen en onderwerpen van de workshops zijn speciaal uitgezocht en ingericht voor de verschillende leeftijdsgroepen. De kinderen kunnen uitzoeken en kiezen met welke objecten en met welke materialen ze graag werken.
Bij het organiseren van verjaardagen en kinderfeesten kiest het jarige kind met mij en de ouders de thema voor het creatieve deel. Ik zorg voor alle materialen en gereedschappen. De ouders worden verzocht te zorgen voor een passende tafel, beschermd met een plastic tafelkleed en voor stoelen.

In de workshops kunnen maximaal 13 kinderen deelnemen.

 Creative donderdag midaag

Creatieve kinderworkshop

Creatieve verjaardagsfeestjes

Het is mogelijk het verjaardagsfeest te in Beit Chabad in Amstelveen te houden. De huur is 50€ per feest. De feesten kunnen op zondag en woensdag vanaf 14:00 gehouden worden.
De prijs is inclusief limo en koshere koekjes. Het is ook mogelijk andere versnaperingen te bestellen, indien vooraf besproken met Beit Chabad, en in overeenstemming met de Kashroet-wetten. U kunt de plek bespreken via mij of rechtstreeks bij Beit Chabad.

bottom of page