top of page

Creatieve kinderworkshop

Voor kinderen vanaf vier jaar en ouder stel ik een passend programma. Uiteraard wordt ook met de inhoud en materialen rekening gehouden, zodat ze geschikt zijn voor de leeftijdsgroep en de kinderen het leuk vinden om er mee te knutselen. Er, kunnen verschillende werkjes gemaakt worden: bijvoorbeeld kleurrijke houten dieren die kunnen worden beplakt met felle en aansprekende kleuren kralen, glazen mozaïeksteentjes, papier, sieraden of andere leuke kleine voorwerpen.

Er kunnen ook objecten van hout, zoals een vliegtuig of een helikopter of dinosaurs worden beplakt. Meisjes vinden het vaak leuk om lieveheersbeestjes, vlinders en andere dieren te maken.

Een deel van het feestje schilderen de kinderen met kindvriendelijke verf. Bovendien werken we met lovertjes, kleurrijke veren en alles wat we leuk vinden of zelf hebben meegenomen. De eigen, zelfgemaakte creatie mag uiteraard mee naar huis worden genomen. Als er bijvoorbeeld een tsadaka busje wordt gemaakt, kan deze daarna worden gebuikt in huis.
 

Creatieve kinderworkshop

Duur: één uur tot anderhalf uur

Prijs per kind: 15 en minimaal 8 en maximaal 12 kinderen.

Prijs is inclusief materialen,wat lekkers voor de kindren en limonade.
 

bottom of page